REVIEWS

Viveen Onderhoudsbedrijf

 

”Er hangt een fijne vibe, prettig in de omgang en een goede begeleiding. Ik had niet de motivatie om zelf aan de gang te gaan, RGP personal training heeft me weer de boost gegeven om alles aan te pakken.”

 

Anne R.


“Altijd gevarieerde trainingen en Rosalie is een enthousiaste en motiverende coach zowel op het gebied van sport als voeding!”

 

Herbie W.

 

“Very vibrant and excellent instructor, good workouts.”

 

Milan T.

”Informeel, persoonlijke aandacht, altijd vrolijk en Rosalie zorgt er echt voor dat je het onderste uit de kan haalt. Mocht je nog twijfelen om een gezondere leefstijl te creëren dan is Rosalie degene die dat laatste beetje twijfel wegneemt!”


Inge van R.

 

”Rosalie gaat op een enorm positieve en motiverende wijze te werk. Ze helpt bij het bereiken van persoonlijke doelen en zorgt voor een goede afwisseling bij de trainingen!”


Eric de K.

 

”En altijd enthousiast wat aanstekelijk werkt en helpt om mijn persoonlijke doelen te behalen.”

 

Walter B.

 

”Zeer professionele personal trainer, weet al vrij snel hoe het beste resultaat behaald kan worden en past daar de training op aan.”

 

Puck van W.

 

”Toppertje! Doet haar werk met veel plezier en heeft voor iedereen wel een geschikte en passende training. Heel fijn sporten bij haar!”

 

 

Yula O.

 

”Prettig sporten bij Rosalie.  Met een passend schema voelde ik mij binnen no-time weer fit en met behulp van alle goede tips ga ik nu weer een stuk gezonder door het leven!”

 

Annelies van E.


“Goede, ervaren en professionele PT. Ze heeft me geholpen met het verkrijgen van een vitalere levensstijl dmv coaching, krachttraining en voedingsadvies. Stelt samen met haar klant haalbare en realistische doelen. Zo heb ik van haar een op maat gemaakt schema ontvangen wat ik kan volgen om mijn conditie op peil te houden als ik niet in staat ben om naar de studio te komen vanwege reizen werk. Ook zijn er mogelijkheden aan huis of online. Heel prettig in de omgang en communicatie. Super tevreden, ik ben fan!”


Valerie T.


“Erg goede trainingen! Goede hulp bij het fit worden of afslanken!”

 

Nanette van L.

 

”Goede begeleiding, fijne trainingen, zeer aan te raden als je weer fit wilt worden.”