Wie ben ik?

Mijn naam is Rosalie van Loo, eigenaar van Rosalie Goes Personal (RGP). Ik ben 33 jaar en afgestudeerd in Pedagogiek en Sport & Bewegen. In 2015 heb ik mijn bedrijf opgezet vanuit mijn passie voor sport en gezondheid.
Na het afronden van diverse studies en jaren werkzaam te zijn geweest in de fitness- en personal trainingsbranche, besloot ik voor mijzelf te beginnen.
 
Ik wil er graag voor zorgen dat mensen weer lekker(der) in hun vel zitten, zich fitter en energieker voelen.
Ieder mens is uniek en elk lichaam is uniek, dus ieder doel vraagt dan ook om een unieke aanpak. Ik ben daarom een voorstander van functioneel trainen, oefeningen die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken om te bewegen.
Leer om je eigen lichaam op een correcte manier te gebruiken door een combinatie van kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen, voor een optimaal trainingsresultaat. Met een persoonlijke en positieve benadering, blijf ik jou motiveren om het beste eruit te halen!
Geen enkele training zal hetzelfde zijn.
 
Personal training is de beste manier om doelgericht jouw resultaten te bereiken. Gemotiveerd en uitgedaagd blijven door jouw eigen persoonlijke coach!
 
Samen met mij kunt u een plan opstellen en dit realiseren. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek of proeftraining aan.
Rosalie Goes Personal staat voor resultaat op gebied van gezondheidscoaching en personal coaching.
 

Mijn specialiteiten :

 

  • Gewichtsbeheersing (afvallen/vetpercentage verlagen)
  • Krachttraining/spiermassa opbouwen
  • Kickboksen (ook ladies only lessen)
  • Voedingsadvies op maat
  • Trainen op locatie naar keuze
  • Training voor kinderen & jeugdigen