TRAININGEN

 

 

Personal Training : 

Begeleiding in training, focus, voeding & gedragsverandering.

Een op maat gemaakt plan wordt volledig afgesteld op jouw persoonlijke doelstelling(en) en mogelijkheden, wat je doel ook is. Blijf uitgedaagd, gemotiveerd én behaal resultaten voor de lange termijn.

 

Personal Training DUO :

Wil jij graag personal training, én wil je de kosten graag delen met jouw partner of vriend(in) Dat kan! Kies voor de DUO variant en krijg nog steeds de gerichte aandacht die je nodig hebt! De training kan worden afgestemd op ieders doelstelling en je bent toch samen aan het sporten!

 

Small Group Training : 

Sport in een kleine groep van 3 tot 5 personen en ervaar toch de motivatie & coaching die een personal trainer je kan bieden!

Resultaat, plezier en aandacht staan altijd centraal. Uiteraard is het mogelijk je eigen groepje samen te stellen! 

 

Bootcamp : 

Een uur lang full body workout! In groepsverband met de beste team spirit werk je aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht op een leuke manier! Leer nieuwe mensen kennen of breng zelf kennissen/vrienden/familie mee. (maximaal 10 personen)

 

Kickboks/Boks Training :

Wil jij 1 op 1 aan je zelfverdediging werken waarbij je kracht en uithoudingsvermogen perfect combineert?

Of doe je al aan boksen maar wil je graag privé je techniek verbeteren? Boksen is een explosieve training gericht op conditie, technische vaardigheid en reactievermogen.